صندوقچه

دوشنبه هر هفته از رادیو اقتصاد موج اف ام فرکانس98 مگاهرتز با شماره تلفن 22652525 و پیامک300003637 از ساعت 05/12 تا 15/13 پاسخگوی پرسش های شما عزیزان در زمینه گردشگری خواهم بود. برای اطلاع از موضوع برنامه هر هفته و مشارکت در آن می توانید به وب سایت رادیو اقتصاد مراجعه فرمایید و با مشارکت در آن در بهبود کیفیت برنامه بنده را یاری نمایید

گلف ایر به عنوان اولین شرکت هواپیمایی از خلیج فارس در عدن به زمین نشست
نویسنده : عماد عزتی خراسانی - ساعت ۱٢:۱۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٧
 

شرکت هواپیمایی گلف ایر توانسته قراردادی جهت برقراری خطوط پروازی خود به سریلانکا ، کلمبو و خلیج عدن را به امضاء برساند . بنابراین به گفته مدیر عامل شرکت هواپیمایی گلف ایر سامر مجالی هواپیماهای این شرکت به عنوان اولین شرکت هواپیمایی از منطقه خلیج فارس در فرودگاه خلیج عدن فرود آمدند.

مجالی اعلام کرده با توجه به رشد اقتصادی این منطقه (خلیج عدن) در کشور یمن لازم بود و سیاست های اقتصادی کلان این کشور در منطقه لازم بود که خط پروازی از منطقه خلیج فارس در این منطقه برقرار شود. البته با توجه به توانایی این شرکت ما توانستیم نظر دست اندرکاران این صنعت را در منطقه خلیج عدن به خود جلب کنیم و به عنوان شرکت منتخب بتوانیم قرارداد همکاری به امضاء برسانیم.

مدیر عامل شرکت هواپیمایی گلف ایر در بخش دیگری از سخنان خود به مسیر پروازی کلمبو اشاره کرد و افزود: در واقع کلمبو یک مقصد قدیمی برای این شرکت بوده چون این شرکت از سال 1976 تا سال 2005 میلادی به این مقصد پرواز داشته اما متاسفانه بنا به دلایلی این مسیر جمع آوری شده بود که امروز دوباره برقرار شده است.

وی همچنین اعلام کرد سریلانکا به عنوان یکی از مقاصد اصلی گردشگران در چند سال اخیر شناخته شده است و تجار زیادی نیز در این کشور رفت و آمد دارند بنابراین بهترین زمان برای برقراری مجدد خطوط هوایی بین دو کشور بوده است البته از سوی دیگر این خطوط جدید باعث آسایش و راحتی بسیاری از اتباع کشور سریلانکا خواهد بود که در منطقه و کشور بحرین زندگی می کنند که از این پس به سادگی امکان دسترسی به کشورشان را خواهند داشت.

مدیر عامل شرکت هواپیمایی گلف ایر همچنین عنوان کرده برنامه پروازی این شرکت بین دو مقصد اعلام شده به ترتیب زیر است

  1. پرواز به مقصد عدن از تاریخ 22 سپتامبر 2010 میلادی و هفته ای چهار بار انجام خواهد شد
  2. پرواز به مقصد کلمبو از تاریخ 5 اکتبر 2010 میلادی و هتفته ای پنج بار انجام خواهد شد.

 مجله بیزینس تراول – جولای 2010


 
 
شرکت هواپیمایی ملی مصر مقاصد جدیدی را در آفریقا در نظر گرفته
نویسنده : عماد عزتی خراسانی - ساعت ۱٢:۱٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٧
 

شرکت هواپیمایی ملی مصر در راستای برنامه ای جدید برای گسترش پروازهای خود به منطقه آفریقا برنامه ای ویژه را تدوین کرده است. در همین راستا جدیدترین مقصد خود را در جنوبی ترین شهر سودان «جوبا» به جهان معرفی کرده است. این شرکت توانسته پرواز بین دو کشور را هفته ای دوبار برنامه ریزی کند که این پرواز روزهای چهارشنبه و جمعه بین دو کشور برگزار خواهد شد.

مدیر عامل شرکت هواپیمایی مصر اعلام کرده بر اساس سیاست های جدیدی که این شرکت گرفته هواپیمایی مصر تصمیم به بسط و گسترش خطوط پروازی خود را در منطقه گرفته و به همین دلیل این مقصد جدید را معرفی کردیم .

او اضافه می کند، ما با طراحی هدفهای بسیار بلند پروازانه تصمیم گرفتیم اهدافی را برای برقراری پروازهای شرکتمان در نظر بگیریم ، که البته این کار ساده ای نیست . این مدیر شرکت هوایی اعلام کرده که با توجه به مقصد جدید اعلام شده این شرکت هر هفته 26 پرواز به کشور سودان خواهد داشت بنابراین توانسته ایم نیاز تجار و بازرگانان امروزی را که توجه ویژه ای به خاک آفریقا دارند برآورده کنیم و از این فرصت به دست آمده به خوبی برای ارتقای سطح خدمات هوایی خودمان استفاده کنیم.

حسین مسعود مدیر عامل شرکت هواپیمایی مصر اعلام کرد: سیاست کلی این شرکت رشد و گسترش خطوط پروازی مصر به سایر نقاط جهان است البته در کنار بهره گیری از خدمات بسیار مناسب به مسافران این خطوط هوایی ، ما سعی کرده ایم این رشد و گسترش را با توجه بسط و گسترش روابط تجاری مصر با کشورهای آفریقایی مدیریت خواهیم کرد.

وی در بخش پایانی سخنان خود اعلام کرده ، این شرکت در نظر دارد جهت ارایه خدمات هرچه بیشتر و کاملتر به مسافران خود اقدام به بهسازی و نوسازی ناوگان هوایی خود کند و با بهره گیری از پتانسیل های موجود و بهینه کردن آنها سطح کیفی خدمات این شرکت را به بالاترین نقطه ممکن برساند.

بیزینس تراول – مه 2010


 
 
برنامه گسترش همکاری بین سازمان گردشگری و هتلداران قطری
نویسنده : عماد عزتی خراسانی - ساعت ۱٢:۱٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٧
 

با توجه به نزدیک شدن زمان برگزاری جام جهانی 2022 میلادی در کشور قطر این کشور و دست اندرکاران صنعت گردشگری آن سعی در کنترل و برنامه ریزی بسیار دقیقی برای هرچه بهتر برگزار کردن این مسابقات را در دست اقدام دارند بر همین اساس نشستی بین سازمان گردشگری قطر QTA و 25 هتلدار سرشناس قطری انجام گرفته است.

با توجه به این نشست سازمان گردشگری قطر سعی کرد این هتلداران را به یکدیگر معرفی کند و سعی در برقراری ارتباط بین آنها داشته باشد تا این هتلداران سرشناس قطری بتوانند تجارب و توانایی های خود را در جهت رشد و گسترش صنعت هتلداری در کشور با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

احمد ال نوئیمی AHMAD Al NUAIMI رئیس سازمان گردشگری قطر عنوان کرده هدف از برگزاری این کنفرانس و جلسه در اصل ارتقای سطح کیفیتی هتل های قطر و افزایش تعداد اتاق های آنهاست.

از سوی دیگر وی عنوان می کند این نشست دارای دو بخش عمده بوده که اولین بخش آن در مورد لوازم و تجهیزات صنعت هتلداری بوده و دیگری درباره چگونگی همکاری هتلها با یکدیگر و اطلاع رسانی بین آنهاست.

در همین حال نوئیمی افزود: این برنامه ها شامل هتل های 3 سه تاره به بالای منطقه خواهد شد که البته برای هرکدام از این هتل ها بطور جداگانه برنامه ای درنظر گرفته ایم که با توجه به توانایی های هر گروه به آنها اعلام خواهد شد. همچنین احمد ال نوئیمی اعلام کرده از این پس نشست های مشترک این سازمان و دست اندرکاران صنعت هتلداری به صورت ماهیانه برگزار خواهد شد و کاملا حرکات و تحرکات تجاری آنها توسط سازمان کنترل خواهد شد و البته امکانات مالی خوبی هم در آینده بسیار نزدیک در اختیار آنها جهت بهسازی و نوسازی امکاناتشان قرار خواهد گرفت.

در پایان وی اعلام کرده این سخت گیری و نظارت صرفا جهت ارایه خدمات هرچه بهتر در شرایط برگزاری مسابقات بین المللی در آینده خواهد بود تا این هتلداران بتوانند توانایی خود را به جهانیان ثابت کنند و در جهت رشد صنعت گردشگری کشور حرکت کنند.

بیزینس تراول – جولای 2010


 
 
Antioxidants in Pecans Protect Against Heart Disease, Cancer
نویسنده : عماد عزتی خراسانی - ساعت ۱٠:۱٢ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٤
 

Naturally occurring antioxidants in pecans may help contribute to heart health and disease prevention, according to a new study from Loma Linda University (LLU).

Pecans contain different forms of the antioxidant vitamin E-known as tocopherols, plus numerous phenolic substances, many of them with antioxidant abilities.

The nuts are especially rich in one form of vitamin E called gamma-tocopherols. he study demonstrated that after eating pecans, gamma-tocopherol levels in the body doubled and unhealthy oxidation of LDL (bad) cholesterol in the blood decreased by as much as 33 percent.

Oxidized LDLs may further contribute to inflammation in the arteries and place people at greater risk of cardiovascular problems.

"Our tests show that eating pecans increases the amount of healthy antioxidants in the body," said Ella Haddad, associate professor in the School of Public Health department of nutrition, LLU.

"This protective effect is important in helping to prevent development of various diseases such as cancer and heart disease," she said.

Haddad analyzed biomarkers in blood and urine samples from study participants (a total of 16 men and women between the ages 23 and 44) who ate a sequence of three diets composed of whole pecans, pecans blended with water, or a control meal of equivalent nutrient composition.

The pecan meals contained about three ounces of the nut. Samples were taken prior to meals and at intervals up to 24 hours after eating.

Following the test meals composed of whole pecans and blended pecans, researchers found that amounts of gamma-tocopherols (vitamin E) in the body doubled eight hours after both meals, and oxygen radical absorbance capabilities (ORAC-a scientific method for measuring antioxidant power in the blood) increased 12 and 10 percent respectively two hours after the meals.



In addition, following the whole-pecan meal, oxidized LDL cholesterol decreased by 30 percent (after 2 hours), 33 percent (after 3 hours), and 26 percent (after 8 hours).

The study was published in the January 2011 issue of The Journal of Nutrition.


 
 
Dieticians Must Help Patients Create Action Plans
نویسنده : عماد عزتی خراسانی - ساعت ٩:٥۸ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٤
 

Researchers at McGill's Department of Psychology have suggested that dieticians should ditch the traditional method of just advising their patients on what to eat and what not to eat and should instead help them create actions plans and make their visualize carrying it out.

Lead researcher Barbel Knauper said that the traditional method is not working at all with the patients quickly losing motivation to continue sticking to their diets.

Knauper and and her research team conducted a study in which they found that those students who visualized themselves eating more fruits over a period of one week actually managed to do that.

In fact those who followed the visualization path ate two times more fruit in the next seven days compared to those who tried to follow their diet without any planning. “Research has shown that if people make a concrete plan about what they are going to do, they are better at acting on their intentions. What we've done that's new is to add visualization techniques to the action plan”, Knauper said.


 
 
Organic Fruit and Vegetables are Less Nutritious
نویسنده : عماد عزتی خراسانی - ساعت ٩:٤۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٤
 

Buyers of organic fruit and vegetables are in for a shock because a study has revealed that organic fruit and veggies are less nutritious and do not taste better when compared to those grown using chemicals. One advantage of organic food is that it does benefit the environment.

Trials of three garden crops, potatoes, broccoli and tomatoes, found the non-organic items were more nutritious and tastier, reports the Daily Express.

For the broccoli, those grown normally had higher levels of antioxidants than the organic samples.

With potatoes, research by consumer group Which? found that the version grown using chemical fertilizers contained more Vitamin C.

Non-organic tomatoes had a stronger flavor and were sweeter than their counterparts, according to 69 per cent of tasters.

Nutritionist Carina Norris said: "This research shows that fruit and vegetables grown non-organically also have plenty of goodness in them. The most important thing is to eat such foods, not whether they are organic or not."  


 
 
Protein may be Responsible for Weight Regain After Diet
نویسنده : عماد عزتی خراسانی - ساعت ٩:٢٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٧/٤
 

Women who regain weight straight after dieting display a change in a particular protein in their body, prompting hopes that a test could be developed in the future to identify those who are at risk of regaining weight.

Recent studies have shown that more than 80 percent of dieters suffer from the “yo yo effect” and regain weight within a year of dieting. Researchers from the Maastricht University's Department of Human Biology analyzed more than 100 women aged between 20 to 45 years with half of them managing to avoid regaining their weight after dieting.

Researchers found that those who gained weight quickly after dieting displayed higher concentration a protein, known as angiotensin I converting enzyme (ACE), when they were dieting.

“We do not yet have an explanation for the results, but it does appear that it should be possible within a few years to use this finding to develop a test to show who is at high risk of putting weight back on after a diet”, lead researcher Edwin Mariman said in the study which has been published in the online scientific journal PloS ONE.