صندوقچه

درود بر همه دوستان، من خبرنگار اقتصادی و گردشگری هستم با توجه به رشته تحصیلی و همچنین علاقه خودم سعی می‌کنم مطالب اقتصادی و گردشگری نوشته شده توسط خودم را برای مطالعه شما بزرگواران منتشر کنم.

سوپ فلفل تند و تیز، ضد سرما خوردگی
نویسنده : عماد عزتی خراسانی - ساعت ۱۱:۳٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۳/۸
 

مواد لازم برای تهیه سوپ 8 نفره

پیاز: یک عدد متوسط

فلفل دلمه ای: یک عدد

فلفل کبابی شیرین: 5 عدد

فلفل چینی تند: به میزان دلخواه

شیر: یک لیوان

کره: 50 گرم

آرد: 2 قاشق غذاخوری

آب مرغ: نیم لیتر

آب: نیم لیتر

نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

جعفری خرد شده : به میزان لازم

روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری

خامه: 250 میلی لیتر

پلوی پخته شده: یک لیوان

آویشن: به میزان دلخواه

همیشه وقتی سرما می خوریم آش یا سوپ اولین تجویز مادرانمان بوده و هست به همین دلیل طرز تهیه این سوپ خوشمزه را برای شما شرح دادم که البته به اندازه که دوست دارید آن راتند کنید  اما اصل آن باید تند باشد و عرق شما را درآورد. برای تهیه این سوپ ابتدا پیاز و فلفل ها را خرد کرده و به همراه روغن داخل قابلمه ای می ریزیم و شروع به تفت دادن می کنیم تا عطر خوش آن متصاد شده اما نگذارید که پیاز ها طلایی شوند بعد از آن پلوی پخته شده را به آن اضافه کنید و کمی به تفت دادن مخلوط ادامه دهید تا پلو به شکل خمیری در آید حالا شیر را اضافه کنید و کمی مخلوط با بهم بزنید و پس از آن آب مرغ را نیز اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید وقتی مخلوط یکدستی حاصل شد سوپ را نیم ساعت روی گاز بگذارید تا به آرامی بجوشد در یک قابلمه بزرگ دیگر کره را آب کنید و آرد را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا آرد تفت داده شود اما به یاد داشته باشید که این مرحله نباید بیشتر از یک دقیقه طول بکشد اگر زمان را دقت نکنید آرد می سوزد و غیر قابل استفاده خواهد بود. پس از تفت دادن آرد آب را اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا گلوله نشود مایع اولیه سوپ را  می چشیم و افزودنی های لازم را به آن اضافه می کنیم و سپس از داخل صافی رد می کنیم تا محلولی بدون هیچ جامدی حاصل شود حالا این محلول صاف شده را به آرد و اب اضافه کنید وقتی محلول حاضر به غلظت مورد نظر شما رسید خامه را اضافه کنید و بهم بزنید پس از چند دقیقه سوپ شما آماده نوش جان کردن است برای تزئین هر کاسه می توانید از یک فلفل شیرین رنگی استفاده کنید یا اینکه یک پر لیموی تازه همراه یک شاخه کوچک کرفس استفاده کنید و از زیبایی و مزه خوب این سوپ لذت ببرید. البته مواظب باشید که این سوپ خیلی تند است.