صندوقچه

درود بر همه دوستان، من خبرنگار اقتصادی و گردشگری هستم با توجه به رشته تحصیلی و همچنین علاقه خودم سعی می‌کنم مطالب اقتصادی و گردشگری نوشته شده توسط خودم را برای مطالعه شما بزرگواران منتشر کنم.

دسرهای بین المللی و معروف در دنیا
نویسنده : عماد عزتی خراسانی - ساعت ۱٢:٤٦ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۱۱/۱٥
 

 همه ما وقتی به کشوری یا شهری سفر می کنیم بعد از دیدن آثار تاریخی یا مراکز دینی و البته مراکز خرید خوردن خوراکی های محلی و معروف آن منطقه توجه ما را جلب می کند . هستند شهرها یا کشورهایی که هر ساله تعداد زیادی گردشگر را به خاطر خوراکی های خوشمزه خودشان به آنجا می کشانند البته ناگفته نماند که یکی از لذت های زندگی در واقع همان غذا خوردن هست که اکثر ما اهمیت زیادی به آن می دهیم شاید هم یکی از دلایل اصلی سفرهای نیز باشد. حالا شما می توانید بنا به علاقه خودتان و با خواندن این مطلب برای یکی از سفرهای پیش روی خود تصمیم گیری کنید .

Sopapillas  (ایالات متحده)

نام این دسر سوپاپیلا "sopapilla" هست  که به احتمال بسیار زیاد ریشه این کلمه در زبان اسپانیایی به معنی خمیر سرخ شده شیرین می باشد . این نوع دسر تقریبا از 200 سال پیش در منطقه نیومکزیکو بسیار رواج داشته و هنوز هم یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها به شمار می رود . این دسر امروزه دستخوش تغییراتی نیز شده است و کمی با نمونه اصلی خودش در گذشته تغییر دارد . این دسر از نوعی خمیر خاصی تهیه می شود که در فضای خالی داخلی آن عسل ریخته می شود و کمی هم پودر دارچین روی آن پاشیده می شود . شما اگر به کشورهای آمریکای لاتین و همچنین آمریکا سفر کردید فراموش نکنید که حتما یک بار این دسر را امتحان کنید.

Churros  (اسپانیا)

چوروس Churros یک نوع دسر یا شیرینی اسپانیایی هست. امروزه این شیرینی  در بسیاری از کشورها در دسترس می باشد بطور مسال در هنگام تماشای مسابقات بیس بال در آمریکا شما می توانید آن را بخورید و از دیدن بازی لذت ببرید لازم به یادآوری هست که این شیرینی جدیدا در کشور کره جنوبی طرفداران بسیار زیادی را به خود اختصاص داده است. این شیرینی از آرد گندم تهیه می شود  و بعد از طی مراحل پخت روی آن را با پودر نارگیل و خاک قند و کمی دارچین تزیین می کنند که به صورت میله ای و حلقه ای در شیرینی فروشی ها به فروش می رسد. برای افرادی که رژیم دارند لازم به یادآوری هست که این شیرینی بدون کلسترول هست . بهترین زمان خوردن آن در فصل زمستان می باشد و اگر این شیرینی به صورت تازه خریداری شود واقعا خوشمزه خواهد بود.

  Tiramisu (ایتالیا)

تیرامیسو Tiramisu نوعی شیرینی ایتالیایی بسیار خوشمزه ، این شیرینی در واقع در منطقه ای واقع در شمال غرب کشور ایتالیا به نام توسکانی به عنوان یک شیرینی محلی تولید می شده که حالا از شهرت جهانی خوبی برخوردار شده است و در منوی اکثر رستوران های معروف سراسر جهان قابل خوردن شده اما اگر این شیرینی را در زادگاه خود میل کنید طعم واقعی آن را هرگز فراموش نخواهید کرد. تیرامیسو در واقعی چیزی شبیه پای آمریکایی یا پودینگ است اما با کمی تغییرات خاص محلی . ترکیبات این دسر عبارتنداز : خامه، تخم مرغ، آرد گندم، پودر کاکائو،  نوعی پنیر مخصوص ایتالیایی (ماسکارپون) ، لیکور (نوشیدنی الکلی) ، شکر و شکلات.  خوردن این دسر یا شیرینی ایتالیایی به افرادی که از چاقی زیاد رنج می برند توصیه نمی شود اما لذت خوردن آن شاید هرگز نتواند مانع آنها شود.

 کوکی ها بادام (چین)

شیرینی بادامی چینی همانطور که از نام آن پیدا منبع و زادگاه آن کشور چین می باشد. همانطور که همه ما می دانیم امروزه در اکثر کشورهای جهان رستوران های چینی شعبه ای دارند بنابراین برای امتحان کردن آن لازم نیست حتما به کشور زیبای چین سفر کنیم ولی همانطور که در ابتدای این مطلب عنوان شد لذت خوردن این دسر ها ی محلی واقعا در کشور خودشان بیشتر خواهد بود.  همانطور که  کشور چین سرزمین اسرار آمیزی هست می توان گفت که طرز تهیه این شیرینی هم شاید یکی از همان اسرار باشد بطوری که زیاد در مورد نحوه تهیه آنها نمی توان استفاده کرد.

 دسر سالاد میوه (آفریقای مرکزی)

تمامی ما از خواص میوه ها و سبزیجات مطلع هستیم بنابراین اگر بتوانیم در میان وعده های غذایی خود یک وعده از این نوع مواد یا مواد فیبردار استفاده کنیم شاید به سلامتی خودمان بسیار کمک کرده باشیم به همین منظور سالاد میوه آفریقایی نیز بسیار مورد اهمیت قرار گرفته و معروف شده است. با توجه به تنوع گیاهی و میوه های بسیار متنوع منطقه گرمسیری آفریقا شما می توانید با سفارش دادن این دسر انواع مختلفی از میوه های آفریقایی را در یک بشقاب پیش روی خود داشته باشید و با خوردن هرکدام از آن میوه ها بدن خودتان را میهمان ویتامین های بسیار مفید موجود در میوه ها کنید.

 پودینگ قلعه (انگلیس)

پودینگ قلعه ای یکی از دسرهای بسیار محبوب مردمان کشور انگلستان می باشد . نام این شیرینی از نوع شکل آن که به صورت یک قلعه درست شده گرفته شده است. رنگ طلایی خیره کننده این پودینگ باعث تحریک اشتهای انسان می شود که البته نباید از مزه بسیار خوب ژله و میوه های روی آن نیز غافل شد.

 Pavlova (استرالیا و زلاند نو)

پاولوا یکی از معروفترین دسرها در منطقه استرالیا ونیوزلند می باشد . که حتی در بعضی مواقع به عنوان یک وعده کامل صبحانه نیز خورده می شود.  اگر شما به این مناطق سفر کنید در هر کافه تریا یا حتی بعضی از سوپر مارکت ها می توانید این دسر بسیار خوشمزه را تهیه کنید و میل کنید. این دسر از سفیده تخم مرغ، شکر، آرد، پودر مخصوص کیک ، شیر تولید می شود که روی آن با خامه و میوه هایی چون توت فرنگی ، کیوی و موز نیز تزیین می شود . لازم به یادآوری می باشد که این دسر دارای کالری بسیار زیادی هست بنابراین  افراد مسن تر باید کمی در خوردن آن دقت کنند.

 باقلوا (ترکیه)

باقلوای ترکیه یک شیرینی بسیار محبوب در کشور ترکیه . البته این نوع شیرینی را در کشور یونان نیز به دلیل اشتراکات بسیار زیاد فرهنگی می توان میل کرد ولی مزه اصلی آن در کشور ترکیه نمایان خواهد شد. برای نگهداری بهتر این شیرینی حتما آن را در جای مرطوب و خنک نگهداری کنید. این شیرینی از خمیر فیلو ، مغز پسته، دارچین و افزودنی های دیگر تهیه می شود  و شیره ای که از ترکیب عسل، آب لیمو، آب پرتقال را روی آن می ریزند که بسیار خوشمزه است.  افرادی که از بیماری دیابت رنج می برند و افراد مسن حتما با دقت آن را سفارش دهند تا به سلامتی خودشان لطمه وارد نکنند.

 Kintons بلوطی یا آب نبات کرم (ژاپن)

این دسر در کشور ژاپن طرفداران بسیاری دارد که البته در کشور کره جنوبی نیز می توان آن را پیدا کرد. عمده ماده اولیه این دسر شاه بلوط می باشد که البته با افزودنی های دیگری چون نوعی سرکه خاص و شکر و سیب زمینی شیرین مخلوط می شود . همانطور که می دانیم ژاپنی ها به نحوه سرو خوراکی ها بسیار اهمیت می دهند بطوری که در رستوران های آنها طعم و تزیین غذا دو موضوع مورد توجه خریداران قرار می گیرد و باعث مشهور شدن یک رستوران می شود بنابراین با سفارش دادن این دسر شما با یک اثر هنری مواجه خواهید شد.

 Jamun Gulaab (هند)

جامون گلاب ، این دسر در سرزمین عجایب یعنی همان هند بسیار مشهور می باشد.  مواد تشکیل دهنده آن ، آرد، شیر، پودر پسته ، روغن و در برخی مواقع از کشمش هم استفاده می شود و بصورت گلوله های بسیار شیرین  همراه کمی خاک قند در دسترس شما خواهند بود. برای شیرین تر شدن این خوراکی در پایان مرحله پخت یک شربت خاص روی آن ریخته می شود که وقتی شما آن را میل می کنید کاملا تصویری از کشور هندوستان همراه با بو و طعم آنجا را تصور خواهید کرد. البته این شیرینی یکی از خوراکی های ثابت در هنگام مراسم سنتی و جشن های هندوستان می باشد.